Pertunjukan Fesyen Rahsia Victoria Buka Mata Neelofa

Diposting pada

 Show Fesyen Rahsia Victoria Terbuka Neelofa's Eyes

Neelofa menjadi satu-satunya hijab Malaysia yang dijemput untuk menonton pertunjukan fesyen ikonik, Fashion Show Secret Victoria di China, minggu lepas.

Berkongsi perasaan dan pengalaman ketika sedang berada di sana, kata Neelofa, dia teruja melihat proses produksi fesyen terbesar di dunia di depan matanya. “Ini adalah satu pengalaman penting bagi saya kerana saya dapat melihat proses pengeluaran pertunjukan fesyen sebelum ia bermula apabila iklan selesai acara.” Ia tidak mudah untuk menguruskan acara yang dihadiri oleh lebih daripada 3,000 tetamu secara serentak. “Banyak kesilapan teknikal perlu diperbaiki pada masa itu walaupun tenaga kerja terdiri daripada para profesional dan piawaian antarabangsa.”

“Pengalaman yang menyeronokkan walaupun saya telah mendengar cerita buruk tentang saya kehadiran ke persembahan tetapi ia malu mata saya dari perspektif yang berbeza, “katanya kepada Astro Gempak.

Neelofa, yang ditemui di InTrend Gala Night 2017 di Aloft Hotel, Kuala Lumpur, juga menceritakan pengalaman menarik beberapa malam di Shanghai, China.

sangat menarik! Saya pernah ke Beijing, Guang Zhou dan Shenzen sebelum tetapi ketika saya berada di Shanghai, saya rasa seperti di Eropah.

“Bangunan lama dari awal tahun 1927 dengan reka bentuk Eropah dan Perancis membuat saya teruja.!”

Pertunjukan fesyen Victoria Fashion Show memecahkan tradisi ketika pertama kali diadakan di luar Amerika Syarikat dan Eropah minggu lepas.

Pameran Fesyen Rahsia Victoria 2017 melibatkan 55 supermodel termasuk Candice Swanepoel, Bella Hadid, Adriana Lima dan banyak lagi.

Kebanyakan reka bentuk mengambil inspirasi Cina dan paling patut diberi perhatian ialah reka bentuk Fantasy Bra yang kos lebih dari 2 juta dolar dan dimodelkan Lais Ribeiro Brazil.


Teks oleh: Amri Hassan
Foto: IG @neelofa sumber:gempak.com

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *